Visa Tadzjikistan

Van plan om op reis te gaan naar Tadzjikistan? Dan heeft u een visum nodig. Via visumvoor.com leest u alle informatie hoe u snel aan een visum komt voor Tadzjikistan. Start direct de visum aanvraag voor Tadzjikistan.

Visum informatie

Kosten per persoon: €99.95
Visum is 2 jaar geldig

Visum Tadzjikistan aanvragen

Vraag via visumvoor.com het officiele visum voor Tadzjikistan aan.
Betaal veilig met Bancontact/ MrCash, iDeal, Paypal, Creditcard, Visa of bankoverschrijving

Snelle verwerking

Ontvang het visum voor Tadzjikistan binnen maximaal 48 uur in uw e-mail inbox!

Mocht u een spoed aanvraag nodig hebben is dat ook mogelijk.

24/7 Klantenservice

Heeft u een vraag over uw aanvraag?

Whatsapp klantenservice 24/7 bereikbaar.
Mail onze klantenservice, binnen 4 uur antwoord.
Bel de klantenservice 085 06 00 986

Klanten beoordelen ons met een 9,5

Veelgestelde vragen over het visum voor Tadzjikistan

Dit is ook wel bekend als een multiple entry e-visa. Het antwoord daarop is nee. Dat is niet mogelijk.

In dat geval is uw visa ongeldig en dient u een nieuwe aanvraag in te dienen.

U kunt niet langer verblijven in Tadzjikistan dan het visum u toelaat. Zorg ervoor dat u tijdig het land verlaat of men kan u boetes opleggen. Het visum is alleen bedoelt voor toeristische en zakelijke doeleinden.

De aanvraag neemt ongeveer 48 uur in beslag. Soms kan het iets langer duren.

Nee, indien u het vliegveld niet verlaat heeft u geen visum nodig.

GBAO is Gorno-Badakhshan Autonomous, dit is een gebied waar een speciale vergunning voor nodig is naast het visum voor Tadzjikistan. Wanneer u in het bezit bent van deze vergunning kunt u Autonomous Mountainous Region of Badakhshan bezoeken behalve Sarez Lake.

Evisa Tadzjikistan visuminformatie

Voor Nederlandse en Belgische staatsburgers is het verplicht om een visa te regelen voor men naar Tadzjikistan afreist. Uw reisdocument dient minimaal 6 maanden vanaf aankomstdatum in Tadzjikistan geldig te zijn.

Het voordeel van een evisa is dat u het online kunt aanvragen en dat u geen reisdocumenten of andere persoonlijke documenten per post naar ons hoeft op te sturen. Geheel online een visum aanvragen!

Visum Tadzjikistan

Het visum wat u aanvraagt is uitsluitend geldig voor bezoeken tot 45 dagen. Wanneer u langer dan deze termijn in Tadzjikistan verblijft riskeert u een boete en kunt u een ban krijgen. Het is van groot belang dat de informatie die u verstrekt tijdens uw visum aanvraag overeenkomt met uw gegevens. De verstrekte informatie wordt ook nog eens gecheckt bij de grens. Mocht de informatie niet overeenkomen is uw visa ongeldig en dient u een nieuwe aan te vragen.

Wanneer een visum is aangevraagd zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.