Visum Vietnam aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Vietnam dan dient u in het bezit te zijn van een visum voor Vietnam. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Vietnam. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visum aanvraag. Direct uw visum voor Vietnam aanvragen.

Visum informatie

Kosten per persoon: Vanaf €19.95
Visum is 1 jaar geldig

E-Visum Australie aanvragen

Vraag via visumvoor.com het officiele visum voor Vietnam aan.
Betaal veilig met Bancontact/ MrCash, iDeal, Paypal, Creditcard, Visa of bankoverschrijving

Snelle verwerking

Ontvang het visum voor Vietnam binnen maximaal 3 werkdagen, 90% klanten ontvangt het binnen 24 uur uur in de inbox!

Mocht u een spoed aanvraag nodig hebben is dat ook mogelijk.

24/7 Klantenservice

Heeft u een vraag over uw aanvraag?

Whatsapp klantenservice 24/7 bereikbaar.
Mail onze klantenservice, binnen 4 uur antwoord.
Bel de klantenservice 085 06 00 986

Klanten beoordelen ons met een 9,5

Veelgestelde vragen over het visum voor Vietnam

Bent u inwonder van een van de volgende landen dan heeft u geen visum voor Vietnam nodig:
Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italie, Spanje, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Rusland, Wit Rusland, Japan, Zuid-Korea > maximaal verblijfsduur is 15 dagen

Thailand, Maleisie, Singapore, Indonesie, Myanmar, Brunei, Laos > maximaal verblijfsduur is 30 dagen

Cambodja > maximaal verblijfsduur is 14 dagen

Philippijnen maximaal verblijfsduur is 21 dagen

Elke reiziger met een eigen paspoort heeft een visum nodig. Staat uw kind vermeld in uw paspoort dan heeft het kind geen visum nodig.

Nee. Dit is niet mogelijk. U dient voor vertrek een visum aan te vragen. Ook zal de luchtvaartmaatschappij u vragen om het visum of om de autorisatiebrief. Zonder deze documenten is inchecken niet mogelijk.

Via deze procedure is het mogelijk om uw visum op het vliegveld in Vietnam op te halen. De werkwijze is als volgt:

Vraag uw visum aan
Wij vragen namens u het visum aan bij het immigratiekantoor
Zodra uw visum goedgekeurd is maakt het immigratiekantoor een visum autorisatiebrief aan. Deze wordt door ons naar u toegemaild. De in de brief staat vermeld dat uw visum is goedgekeurd en dat u naar Vietnam mag reizen om daar het visum op te halen.
U dient de autorisatiebrief uit te printen en te tonen aan de luchtvaartmaatschappij bij het inchecken. Na aankomst in Vietnam kunt u bij het immigratieloket de brief laten zien en ontvangt u uw visum.

Visuminformatie visum Vietnam

informatie over het visum voor Vietnam en visum on arrival.

Wie naar Vietnam wil reizen heeft een visum nodig. Met behulp van een visa on arrival en een autorisatiebrief is het mogelijk om naar Vietnam te reizen dankzij deze mogelijkheid kunt u zonder bezoek aan een ambassade het visum al verkrijgen, dat is prettiger voor iedereen.

Wanneer u op het vliegveld geland bent kunt u bij de daarvoor bestemde balie het visum ophalen en doorlopen naar de douane.

Wat is een autorisatie brief visum Vietnam?

Dit is een brief welke u toestaat om het visum bij aankomst/ “on arrival” op te halen op het vliegveld. Deze brief is opgesteld in het vietnamees.

Er bestaan 2 soorten autorisatiebrieven, een open en een gesloten autorisatiebrief. Het verschil tussen de twee is dat bij de open meerdere reizigers (niet eens van het zelfde reisgezelschap) worden vermeld. Bij de prive autorisatiebrief zijn enkel uw gegevens zichtbaar. Tijdens uw aanvraag kunt u aangeven welke van de twee visum autorisatiebrieven uw voorkeur heeft.

Kosten

De kosten voor een visum naar Vietnam zijn tweeledig, de uitnodigingsbrief en het “stamping fee”. In het thuisland betaald u de kosten voor de uitnodigingsbrief en de kosten voor de “stamping fee” betaald u in Vietnam. Let op; dit dient u in contanten te betalen (Amerikaanse Dollars of Vietnamese Dong).

Hieronder staan onze kosten vermeld:

Type visum Onze kosten Stamping Fee Totaal
1 maand single € 19,95 $ 25 ~ € 42
1 maand multiple € 23,95 $ 50 ~ € 46
3 maanden single € 26,95 $ 25 ~ € 49
3 maanden multiple € 39,95 $ 50 ~ € 62

1 maand single entry visa

Dit visum verschaft toegang tot Vietnam voor de duur van een maand. Wanneer u Vietnam verlaat vervalt dit visum. Dit visum is prima geschikt voor de meeste reizigers.

1 maand multiple entry visa

Dit visum verschaft toegang tot Vietnam voor de duur van een maand. Verschil met de single entry is dat u hiermee zo vaak als u wil Vietnam kan in en uit reizen. Handig wanneer u de reis wil combineren met een bezoek aan een buurland.

3 maanden single entry visa

Met dit visum heeft u recht op toegang tot Vietnam voor de duur van 3 maanden. U mag slechts eenmaal Vietnam binnen reizen. Wilt u rond reizen in Vietnam, zonder een buurland te bezoeken, dan raden wij u dit visum aan.

3 maanden multiple entry visa

Met dit visum heeft u recht op toegang tot Vietnam voor de duur van 3 maanden en kunt u Vietnam zo vaak als u wil in en uit reizen. Ideal voor reizigers die voor langere tijd in Vietnam verblijven en buurlanden willen bezoeken.

Wat moet u meenemen?

Op reis neemt u mee:

  • de approval letter (ontvangt u van ons)
  • een aanvraagformulier (ontvangt u van ons)
  • twee recente pasfoto’s
  • de kosten voor de “stamping fee” dient u ter plaatse te voldoen in Amerikaanse Dollars.