We snappen het als er vragen zijn. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen. Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.

Wat is de verwerkingstijd?

Dit is sterk afhankelijk van het aangevraagde visum. Via ons track and trace systeem kunt u  zelf precies zien wat de levertijd van uw visum is en wanneer bij benadering u het visum kunt verwachten.

Wat heb ik nodig om het visum te kunnen aanvragen?

Hier kunnen we niet een eenduidig antwoord op geven omdat dit verschilt per land en per visum. Op de visum pagina’s zelf staan de benodigdheden beknopt weergegeven zodat u een indruk krijgt van wat u kan verwachten.
In het aanvraagpakket wat u ontvangt na betaling vind u alle documenten en formulieren om het visum te kunnen aanvragen.

Hoe vraag ik een visum aan?

Via de landenpagina kunt u selecteren welk visum u nodig heeft. Voltooi de betaling, download het aanvraag pakket en retourneer ons de benodigde stukken en wij doen de rest!

Hoe lang is een visum geldig?

Dit verschilt per land, meestal zijn de visa 3 maanden geldig.

Hoe lang voor vertrek moet ik het visum aanvragen?

Voor de meeste landen kan niet eerder dan drie maanden voor vertrek een visum aangevraagd worden.

Kan ik een visum aanvragen zonder mijn paspoort af te geven?

Nee, dit kan helaas niet. Het originele paspoort is altijd nodig om het visum te kunnen aanvragen.

Is het wel veilig om per post mijn paspoort te versturen?

Uiteraard! Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. De paspoorten en documenten worden uitsluitend aangetekend verstuurd. Na ontvangst van uw paspoort krijgt u een bevestigingsmail van ons.

Ik ben vergeten om een formulier mee te sturen, wat nu?

Wanneer wij dit constateren zullen wij u benaderen zodat u dit alsnog kunt doen. Zonder de complete gegevens kunnen en zullen wij geen visum aanvragen.

Kan mijn aangevraagde visum geweigerd worden?

Dit kan voorkomen. Om de kans op een geweigerd visum te verkleinen controleren wij vooraf uw aanvraag. Wanneer een consul een visumaanvraag weigert kunnen wij hierin niet bemiddelen.

Heeft u een andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen of heeft u een vraag over een specifiek visum, neem dan contact op met onze klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *