Al sinds 2015 de online visum aanbieder

Wanneer mijn vrienden en familieleden een verre reis boekten, dan kwamen ze bij mij te raden voor informatie over de verplichte reisbenodigdheden, zoals een visum, voor een bepaalde bestemming.

Vanwege mijn interesse in ICT en webdesign zag ik de kans om VisumVoor.com te lanceren. Ik kon mijn reiservaring en webdesign-kennis combineren om zo andere reizigers helpen met hun reisvoorbereiding! Wat is er nu mooier dan dat!

Vanuit dat perspectief heb ik deze website gelanceerd en werken wij er dagelijks aan om zo onze bezoekers te helpen met het ontvangen van een visum. Mocht u nog tips hebben hoe wij VisumVoor kunnen verbeteren, laat het mij dan weten!

Vragen?

Heeft u een vraag, neemt u dan hier contact met ons op. 

Hoe werken wij?

Controle van uw aanvraag

Zodra u bij ons een aanvraag indient wordt deze door ons gecontroleerd en indien nodig nemen wij contact met u op om ons de juiste gegevens toe sturen. Zo is er bijvoorbeeld veel verwarring over de O of 0 in mijn paspoortnummer.

Aanvraag wordt verwerkt

Wanneer alle informatie en eventuele documentatie compleet is wordt deze door ons (geautomatiseerd verwerkt). Dit betekend dat u soms wel binnen 5 minuten uw aanvraag al terug heeft!

U ontvangt het visum (per mail of post)

Wij sturen u het visum of reistoestemming toe via email. Eventueel ontvangt u ook andere relevante en handige informatie met betrekking tot het visum zoals reisinformatie of andere documentatie.