Visum Vietnam

  • U ontvangt het visum binnen 5 werkdagen
  • Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar.
  • Perfect beoordeeld door onze klanten!

Visum voor Vietnam aanvragen

Visum Vietnam aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Vietnam dan dient u in het bezit te zijn van een visum voor Vietnam. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Vietnam. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visum aanvraag. Direct uw visum voor Vietnam aanvragen.

Vietnam visum informatie

Visum voor Vietnam aanvragen

Doel:

Toeristisch, zakelijk en doorreizen

Kosten: 

€39.95 per visum

Geldigheid

Visum is 30 dagen geldig.

Levertijd:

Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximale verblijfsduur is 30 dagen.

Hoe vraagt u een visum voor Vietnam aan.

1. Vraag het visum aan

Een visum aanvragen is simpel en snel aangevraagd via ons eenvoudige aanvraagformulier.

2. Aanvraag betalen

Na het aanvragen kunt uw visum meteen veilig en online afrekenen met iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. Binnen 5 werkdagen ontvangt u het visum.

Na verwerking van uw aanvraag ontvangt u uw visum binnen 5 werkdagen per mail.

Algemene informatie over het visum voor Vietnam

Visum Vietnam aanvragen

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Visum voor Vietnam

Wanneer u op vakantie wilt naar Vietnam heeft u een visum nodig. Dit kon voorheen aangevraagd worden bij aankomst, helaas is dit niet meer mogelijk. Sinds 2018 kunnen reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit een evisum aanvragen voor Vietnam. Dit visum wordt al niet meer bij aankomst verstrekt maar vooraf uitgegeven. Met het evisum in het bezit hoeft u niet in de rij te staan en betaald ook geen stamping fee meer. Deze was nodig voor de eerdere visum on arrival.

Een aanvraag kost EUR €39,95, bij geldigheid 30 dagen, per persoon en wordt binnen binnen enkele werkdagen verwerkt. Omdat het een elektronische reistoestemming is het ophalen van stickers/ stempels niet nodig, de reistoestemming wordt na goedkeuring simpelweg gekoppeld aan uw paspoort. Uw hoeft geen persoonlijke documenten na te sturen, voor uw aanvragen kunt alle benodigde stukken online uploaden.

Soorten visums

Vietnam kent twee soorten visums een single entry en een multiple entry. Bij een single entry mag u Vietnam slechts een keer betreden en bij multiple (tegen een meerprijs) meerdere keren. Dit dient dan wel te geschieden binnen de geldigheid van uw visum. Een visum is of 30 dagen geldig of 89 geldig.

Wanneer heeft u een visum nodig?

U heeft altijd een visum nodig om Vietnam te bezoeken. Uw bezoek mag hierbij niet langer zijn dan 30 dagen per keer. Langer verblijven? Dit is niet mogelijk. Wel mag u het land meerdere keren bezoeken.

Samengevat heeft u een visum voor Vietnam nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft;
  • Uw reis is toeristisch van aard;
  • U blijft niet langer dan 30 dagen per keer;
  • U komt niet werken of studeren;

Daarnaast dient u ook aan een aantal voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor een visum:

  • Uw paspoort dient bij aankomst nog tenminste 6 maanden geldig te zijn;
  • Uw paspoort dient minimaal 1 lege pagina te hebben;
  • U dient in het bezit te zijn van uw reisbescheiden met retourdatum;

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een evisum voor Vietnam. Wilt u toch naar Vietnam? Dan heeft u mogelijk een regulier visum nodig.

Geldigheid visum Vietnam

Een visum voor Vietnam heeft een geldigheid van 30 of 89 dagen en uw verblijf mag per keer niet langer zijn dan 30 dagen.

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Back To Top