Visum Tadzjikistan

Van plan om op reis te gaan naar Tadzjikistan? Dan heeft u een visum nodig. Via visumvoor.com leest u alle informatie hoe u snel aan een visum komt voor Tadzjikistan. Start direct de visum aanvraag voor Tadzjikistan.

Tadzjikistan visum informatie

Visum Tadzjikistan aanvragen

Hoe vraagt u een visum voor Tadzjikistan aan?

1. Vul het aanvraag formulier in

Vul al uw benodigde gegevens in het aanvraagformulier, dit heeft u binnen enkele minuten gedaan.

2. Aanvraag online afrekenen

Uw aanvraag rekent u veilig en online af met iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. Visum ontvangt u binnen 48 uur

Uw visum wordt binnen 48 uur verwerkt en u ontvangt deze per mail.

Visum Tadzjikistan

Om Tadzjikistan te bezoeken heeft u met een Nederlandse of Belgische nationaliteit altijd een visum voor Tadzjikistan nodig. Een e-visum geeft u 45 dagen toegang tot Tadzjikistan. Een visum heeft u snel online aangevraagd via VisumVoor.com.

Wat is een e-visa/ e-visum

Een e-visa is een elektronische visa die in 2016 geïntroduceerd is door de overheid van Tadzjikistan. Dit e-visa is speciaal in het leven geroepen die Tadzjikistan kort te wensen met toeristische of zakelijke doeleinden. Omdat het een elektronisch visum betreft is een bezoek aan het consulaat van Tadzjikistan niet nodig, ook niet om stukken aan te leveren. Deze kunt allemaal online uploaden. Ook is het ophalen van een sticker of stempel nodig, na goedkeuring wordt uw visum aan uw paspoort gekoppeld.

Soorten visums die u kunt aanvragen

Voor Tadzjikistan kunt een visum aanvragen voor toeristische of zakelijke doeleinden. Voor beide visum dient u zich te houden aan dezelfde voorwaarden, het enige verschil is uw reisdoel. Tadzjikistan kent daarnaast ook nog een GBAO vergunning, dit is een vergunning om een bepaald gebied te betreden. Dit zijn de gebieden: Gorno-Badakhshan Autonomous permit. Gorno-Badakhshan Autonomous. Met deze vergunning heeft u ook toegang tot de Mountainous Region of Badakhshan.

Mountainous Region of Badakhshan

De e-visa die u via VisumVoor.com aanvraagt is een single entry visum. Dit houdt in dat u met uw e-visa Tadzjikistan slecht eenmalig kunt bezoeken.

Kosten van een e-visum voor Tadzjikistan

Een e-visa kost EUR 99,95 per persoon en wordt binnen 24 uur verwerkt en binnen twee werkdagen geleverd. Uw aanvraag kan met vrijwel alle bekende betaalmethoden worden voldaan. Zo kunt u veilig en vertrouwd betalen met iDEAL, Creditcard en Paypal. Na het indien van uw visum aanvraagformulier en het voldoen van uw betaling wordt u aanvraag binnen 2 werkdagen verwerkt!

Wanneer heeft u een visum voor Tadzjikistan nodig?

Met Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft u altijd een evisa nodig als u Tadzjikistan wenst te bezoeken. Het visum wat u aanvraagt heeft een geldigheid van 3 maanden en is uitsluitend geldig voor een bezoek van maximaal 45 dagen.

Let op: wanneer u langer dan deze termijn in Tadzjikistan verblijft riskeert u een boete en kunt u een ban krijgen. Het is ook van groot belang dat de informatie die u verstrekt tijdens uw visumaanvraag overeenkomt met uw gegevens. De verstrekte informatie wordt ook nog eens gecheckt bij de grens. Mocht de informatie niet overeenkomen dan is uw visa ongeldig en dient u een nieuwe aan te vragen.

Samengevat heeft u een evisa nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft
  • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard
  • U blijft niet langer dan 45 dagen
  • U komt niet werken of studeren in Tadzjikistan

Visum nodig bij overstappen?

Wanneer u het vliegveld niet verlaat en slechts een overstap maakt in Tadzjikistan is een visum niet nodig.

Reizen met kinderen?

Indien u reist met minderjarige kinderen zonder beide ouders dan dient u een verklaring van de niet reizende ouder en een aantal stukken bij u te hebben. Klik hier voor het Formulier toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland.

Aan welke voorwaarden dient u zich te houden voor een e-visa

  • Uw paspoort dient nog minstens 6 maanden geldig te zijn na uw aankomst
  • U heeft minimaal 1 lege visa bladzijde in uw paspoort

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor e-visa. Wilt u toch naar de Tadzjikistan? Dan heeft u mogelijk een regulier visum nodig. Deze kunt u aanvragen via de het consulaat van Tadzjikistan.

Visum Tadzjikistan geldigheid

Een visum voor Tadzjikistan is slechts 3 maanden geldig en heeft toegang tot het land voor 45 dagen. De geldigheid verlengen is helaas niet mogelijk.

Maximum verblijf

Met uw e-visa mag u Tadzjikistan eenmalig bezoeken voor maximaal 45 dagen. Langer blijven is helaas niet mogelijk en ook niet aan te vragen. Mocht u toch langer blijven dan riskeert u een straf en een ban van het land.

U heeft een nieuwe e-visa nodig als

  • Uw paspoort verloopt
  • U van nationaliteit of land wijzigt

Verwerking en levertijd van uw e-visa

In de meeste gevallen is een e-visa binnen 24 uur verwerkt en ontvangt u deze binnen een tot twee werkdagen per mail. Mocht uw voorkeur uitgaan naar post dan is dit ook mogelijk.

Uw visum Tadzjikistan met spoed ontvangen?

Uw e-visa sneller ontvangen? Dien dan een spoedaanvraag in, let op hier zijn extra kosten aan verbonden. U ontvangt uw e-visa dan binnen paar uur tot een maximaal een dag.

Visumplicht vrijgestelde nationaliteiten

Heeft u een nationaliteit van een van onderstaande landen? Dan geldt er voor u geen visumplicht.

Azerbadjan Georgie Moldavie
Armenie Kazachstan Rusland
Wit Rusland Kyrgizie Oekraine

Uw visum voor Tadzjikistan aanvraag wijzigen of annuleren?

Na het indienen van uw aanvraag wordt deze binnen 24u verwerkt. Na het indienen is het dan daarom ook niet meer mogelijk om deze te wijzigen. Deze wordt namelijk vrijwel direct doorgezet, waardoor het onmogelijk is om deze te wijzigen. Mocht u aanvraag fouten bevatten dan is e-visa vrijwel altijd ongeldig. Dit zou met name het geval zijn als u fouten heeft gemaakt in uw naam en/ of paspoortgegevens. Ook annuleren is vrijwel nooit mogelijk, dit omdat uw aanvraag direct wordt verwerkt. Neem bij fouten altijd direct contact op met VisumVoor.com.

Andere vragen/ contact met VisumVoor.com?

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!
U kunt u ons ten allen tijden bereiken per mail, telefoon en zelfs WhatsApp.