Visum Myanmar

Visum Myanmar aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Myanmar dan dient u in het bezit te zijn van een visum. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een Evisa voor Myanmar. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visumaanvraag! Start de aanvraag.

Myanmar visum informatie

Visum voor Myanmar aanvragen

Hoe vraagt u een visum voor Myanmar aan?

1. Vraag online het visum aan

Om een visum aan te vragen, vult u het aanvraagformulier volledig in.

2. Betaal het visum online

Uw visum rekent u snel en makkelijk af met iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. Het visum ontvangt u binnen gemiddeld 5 werkdagen.

Uw aanvraag wordt binnen 5 werkdagen verwerkt en per mail naar u toegestuurd.

Visum voor Myanmar (Burma)

Wanneer u op vakantie wilt naar Myanmar heeft u een visum nodig.
Deze is altijd nodig als u de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft. Het visum wat u aanvraagt is een elektronisch visum dat sinds een paar jaar verkrijgbaar. Het visum heeft een geldigheid van 3 maanden en uw bezoek mag niet langer zijn dan 28 dagen voor toerisme en niet langer dan 70 dagen voor zaken. Uw eVisa heeft binnen enkele minuten aangevraagd.

Wat is een eVisa?

Een Evisa is een elektronische reistoestemming die wordt uitgegeven door de overheid van Myanmar. Het eVisa is een ideaal voor reizigers die Myanmar kort wensen te bezoeken met toeristische of zakelijke doeleinden. Omdat het een elektronische reistoestemming is printen of het ophalen van stickers/ stempels niet nodig, de reistoestemming wordt na goedkeuring gekoppeld aan uw paspoort. Uw hoeft geen persoonlijke documenten na te sturen, voor uw aanvraag kunt alle benodigde stukken online uploaden. Wel dient u uw goedgekeurde visum uit te printen en mee te nemen op reis. Hier kan om gevraagd worden bij aankomst.

Soorten visums die u kunt aanvragen

Myanmar kent maar 1 soort electronisch visum dat u kunt aanvragen. Het visum dat u online aanvraagt is een single entry visum, dit houdt in dat Myanmar slechts keer kunt bezoeken. Indien u toch langer wenst te blijven of andere reisdoelen heeft dan is regulier visum wellicht een optie voor u. Het aanvragen van een regulier visum is een tijdrovend en lang proces, wees hier dus tijdig bij.

Kosten van een visum voor Myanmar

Een visa voor Myanmar kost EUR 69,95 per persoon en wordt binnen 24 uur verwerkt en binnen 5 werkdagen geleverd. Uw aanvraag kan met vrijwel alle bekende betaalmethoden worden voldaan. Zo kunt u veilig en vertrouwd betalen met iDEAL, Creditcard en Paypal. Na het indien van uw visum aanvraagformulier en het voldoen van uw betaling wordt u aanvraag binnen 5 werkdagen geleverd!

Wanneer heeft u een visum nodig?

U heeft altijd een visum nodig om Myanmar te bezoeken. Uw bezoek mag hierbij niet langer zijn dan 28 dagen voor toerisme en niet langer dan 70 dagen voor zaken.

Samengevat heeft u een visum voor Myanmar nodig als:

 • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft
 • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard
 • U blijft niet langer dan 28 dagen voor toerisme en niet langer dan 70 dagen voor zaken
 • U komt niet werken of studeren

Visum Myanmar nodig bij overstappen?

Bij het overstappen in Myanmar zonder het verlaten van het vliegveld heeft u geen visum nodig.

Reizen met minderjarige kinderen?

Minderjarige kinderen dienen altijd in het bezit te zijn van een eigen eVisa. Ook in het bijschrijven van kinderen in het paspoort van de ouders niet toegestaan.

Indien u reist met minderjarige kinderen zonder beide ouders dan dient u een verklaring van de niet reizende ouder en een aantal stukken bij u te hebben. Klik hier voor het Formulier toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland.

Aan welke voorwaarden dient u zich te houden voor een visum Myanmar

 • Uw paspoort dient bij aankomst nog tenminste 6 maanden geldig te zijn
 • U dient in het bezit te zijn van uw reisbescheiden met retourdatum
 • Bij een zakelijke reis dient uw een garantiebrief/ uitnodigingsbrief van het te bezoeken bedrijf bij u hebben
 • Bij zakelijke reis dient u een inschrijving Kamer van Koophandel van Myanmar van het te bezoeken bedrijf te uploaden, het bedrijft dient minimaal 6 maanden ingeschreven te staan
 • U kunt Myanmar alleen betreden met uw evisum via de volgende luchthavens: Yangon International Airport, Mandalay International Airport, Nay Pyi Taw International Aiport, Tachileik Land Border Checkpoint, Myawaddy Land Border Checkpoint, Kawthaung Land Border Checkpoint

Bekijk alle toegangspunten voor Myanmar.

Let op: u dient uw visum uitgeprint bij u te hebben, deze dient u namelijk bij aankomst in te leveren.

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een evisum voor Myanmar. Wilt u toch naar Kenia? Dan heeft u mogelijk een regulier visum nodig.

Visum Myanmar geldigheid

Een visum voor Myanmar heeft een geldigheid van 3 maanden uw verblijf mag niet langer zijn dan 28 dagen voor toerisme en 70 dagen voor zaken.

Maximum verblijf

Met uw visum mag u maximaal 28 dagen voor toerisme en 70 dagen voor zaken verblijven.

U heeft een nieuwe e-visa nodig als:

 • Uw paspoort verloopt
 • U van nationaliteit of land wijzigt

Verwerking en levertijd van uw e-visa

In de meeste gevallen is een visumaanvraag binnen 24 uur verwerkt en ontvangt u deze binnen 5 werkdagen per mail. Mocht uw voorkeur uitgaan naar post dan is dit ook mogelijk.

Visum Myanmar met spoed ontvangen?

Uw e-visa sneller ontvangen? Dien dan een spoedaanvraag in. U ontvangt uw visum dan binnen paar uur tot een dag.

Uw aanvraag wijzigen of annuleren?

Na het indienen van uw aanvraag wordt deze binnen 24u verwerkt. Na het indienen is het dan daarom ook niet meer mogelijk om deze te wijzigen. Deze wordt namelijk vrijwel direct doorgezet, waardoor het onmogelijk is om deze te wijzigen. Mocht u aanvraag fouten bevatten dan is e-visa vrijwel altijd ongeldig. Dit zou met name het geval zijn als u fouten heeft gemaakt in uw naam en/ of paspoortgegevens. Ook annuleren is vrijwel nooit mogelijk, dit omdat uw aanvraag direct wordt verwerkt.

Contact Ambassade Myanmar

Mocht u vragen hebben over het soort visums dat u kunt aanvragen? Of weet u niet of u in aanmerking komt voor een electronisch visum? Neem dan contact op met de Ambassade van Kenia in België, in Nederland is er geen Ambassade aanwezig.

Contactgegevens
Adres: Generaal Wahislaan 9, 1030 Schaarbeek, België
Telefoonnummer: +32 2 701 93 81
Website: http://www.embassyofmyanmar.be

Andere vragen/ contact met VisumVoor.com?

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar! 
U kunt u ons ten allen tijden bereiken per mail, telefoon en zelfs WhatsApp.