Visum Kenia

  • U ontvangt het visum binnen 5 werkdagen
  • Wij zijn 24/7 te bereiken
  • Perfecte reviews (9.5/ 10) en klantenservice

Visum voor Kenia aanvragen

Gaat u binnenkort op reis naar Kenia? Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Kenia. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visumaanvraag.

Kenia visum informatie

Visum voor Kenia aanvragen

Doel:

Toeristisch, medisch en zakelijk visum

Kosten: 

€74.95 per visum

Geldigheid

Visum is 90 dagen geldig.

Levertijd:

Binnen 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximale verblijfsduur is 90 dagen.

Hoe werkt het visum voor Kenia?

1. Vul het aanvraag formulier in

Een visum aanvragen is eenvoudig via ons simpele aanvraagformulier.

2. Reken het visum af

Uw aanvraag rekent uw snel af met een betaalmethode naar keus, u kunt kiezen uit iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. Het visum ontvangt u binnen 5 werkdagen.

Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u uw visum binnen enkele werkdagen.

Informatie over het visum voor Kenia

Visum aanvragen

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Visum Kenia

Wanneer u op vakantie wilt naar Kenia heeft u een visum nodig. Deze kunt u hier aanvragen.
Deze is altijd nodig als u de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft. Het visum wat u aanvraagt is een elektronisch visum dat sinds een paar jaar verkrijgbaar is. Het visum heeft een geldigheid van 180 dagen en uw eenmalige bezoek mag niet langer zijn dan 90 dagen. Wilt u langer in Kenia verblijven? Dan dient u dit aan te vragen bij de immigratiedienst in Nairobi.

Een aanvraag kost EUR €74.95 per persoon en wordt binnen 5 dagen verwerkt. Omdat het een elektronische reistoestemming is printen of het ophalen van stickers/ stempels niet nodig, de reistoestemming wordt na goedkeuring simpelweg gekoppeld aan uw paspoort. Uw hoeft geen persoonlijke documenten na te sturen, voor uw aanvragen kunt alle benodigde stukken online uploaden.

Wanneer heeft u een visum nodig?

U heeft altijd een visum nodig om Kenia te bezoeken. Uw bezoek mag hierbij niet langer zijn dan 90 dagen. Langer verblijf kan aangevraagd te worden.

Samengevat heeft u een visum voor Kenia nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft;
  • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard;
  • U blijft niet langer dan 90 dagen;
  • U komt niet werken of studeren;
  • Kinderen tot en met 16 jaar hoeven geen visum aan te vragen als zij met hun ouders meereizen.

Daarnaast dient u ook aan een aantal voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor een visum:

  • Uw visum kan niet meer dan twee maanden voor vetrek aangevraagd worden;
  • Uw paspoort dient bij aankomst nog tenminste 6 maanden geldig te zijn;
  • U dient in het bezit te zijn van uw reisbescheiden met retourdatum;
  • Bij een zakelijke reis dient uw een garantiebrief van te bezoeken bedrijf bij u te hebben;
  • Bij familiair bezoek dient u een uitnodiging van de bezoeken familie bij u te hebben.

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een visum voor Kenia. Wilt u toch naar Kenia? Dan heeft u mogelijk een regulier visum nodig.

Wat is de geldigheid van het visum voor Kenia?

Een visum voor Kenia heeft een geldigheid van 180 dagen uw verblijf mag per keer niet langer zijn dan 90 dagen.

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Back To Top