Visum India

  • Visum wordt binnen 5 werkdagen verwerkt.
  • Klantenservice is 24/7 bereikbaar
  • Wij zijn gemiddeld met een 9,5 beoordeeld

Visum voor India aanvragen

Visum India nodig? Heeft u een reis naar India gepland, dan heeft u als Nederlander een visum voor India nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie en kunt u een E-tourist visum voor India aanvragen. Visumvoor.com assisteert u graag met uw visumaanvraag.

India visum informatie

Visum voor India aanvragen

Doel:

Toeristisch, medisch en zakelijk visum

Kosten: 

€109.95 per visum

Geldigheid

60 dagen vanaf aankomst in India

Levertijd:

Binnen 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximaal 60 dagen.

Hoe werkt het aanvragen van een visum voor India?

1. Vraag het visum online aan

Vul binnen enkele minuten al uw gegevens in ons eenvoudige aanvraagformulier.

2. Betaal de aanvraag

Na het aanvragen kunt uw visum veilig en online afrekenen met iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. Binnen 5 werkdagen ontvangt u het visum

Na uw aanvraag ontvangt u uw visum binnen 5 werkdagen per mail.

Algemene informatie over het visum India

Visum aanvragen

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

e-Tourist India

Bent u van plan op reis te gaan naar India en heeft u de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Dan heeft u om India te mogen bezoeken een visum/ eTourist nodig. Een eTourist is een electronisch visum dat sinds 2015 te verkrijgen is en is online aan te vragen.

India kent twee soorten visums een toeristische en zakelijke (eTourist Visa India en het eBusiness Visa India). Beide aanvragen kosten EUR 109,95 per persoon en wordt binnen 48u verwerkt. Omdat het een elektronische reistoestemming is printen of het ophalen van stickers/ stempels niet nodig, de reistoestemming wordt na goedkeuring simpelweg gekoppeld aan uw paspoort. Uw e-Tourist voor India vraagt u binnen enkele minuten aan via VisumVoor.com. Uw hoeft geen persoonlijke documenten na te sturen, voor uw aanvragen kunt alle benodigde stukken online uploaden. Voor beide aanvragen is dit een scan van uw paspoort en een foto, voor een zakelijk visum is ook scan van uw visitekaartje en de gegevens van het te bezoeken bedrijf nodig.

Wanneer heeft u een eTourist nodig?

U heeft altijd een eTourist nodig om India te bezoeken. Uw bezoek mag hierbij niet langer zijn dan 2 maanden. Wilt u langer blijven? Vraag dan een regulier visum aan.

Samengevat heeft u een evisum voor India nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft;
  • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard;
  • U blijft niet langer dan 2 maanden;
  • U komt niet werken of studeren;

Daarnaast dient u ook aan een aantal voorwaarden te voldoen om voor een eTourist in aanmerking te komen:

  • Uw paspoort dient bij aankomst nog tenminste 6 maanden geldig te zijn;
  • Uw paspoort bevat minimaal twee lege pagina’s;
  • Uw visum is alleen geldig bij aankomst op de luchthavens: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh, Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi en Vishakhapatnam en de zeehavens Mumbai, Mormugao (Goa), Mangalore, Cochin en Chennai.
  • Bij aankomst worden biometrische gegevens (vingerafdruk en irisscan) bij u afgenomen.
  • U dient in het bezit te zijn van uw reisbescheiden met retourdatum;
  • U kunt niet meer dan twee visums per jaar aanvragen of verkrijgen;
  • U dient uw evisum binnen 30 dagen na afgifte te gebruiken voor uw reis.
  • Uw evisum kan maximaal 4 werkdagen voor uw daadwerkelijke reis aangevraagd, later kan deze helaas niet meer aangevraagd worden.

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een eTourist voor India. Wilt u toch naar de India? Dan heeft u een regulier visum nodig.

Geldigheid eTourist/ evisum India

Zowel een eTourist heeft een geldigheid van 2 jaar en geeft na de eerste keer inriepen nog 1 keer toegang tot India. Uw verblijf mag per keer niet langer zijn dan 60 dagen.

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Back To Top