ESTA Spoedaanvraag

Een aangevraagde ESTA wordt in maximaal 72 uur afgerond, een spoed ESTA gemiddeld binnen 15 minuten tot een uur. Visumvoor.com verwerkt de ESTA aanvragen binnen 24 uur. Indien u met spoed een ESTA verklaring nodig heeft dan kunt u dit aangeven op het aanvraagformulier, tik simpelweg spoedaanvraag aan, en wij doen de rest. Let wel: wij kunnen geen garanties geven dat het altijd lukt, we zijn afhankelijk van de Amerikaanse autoriteiten. Ons advies is om de ESTA reistoestemming direct aan te vragen zodra u voornemens bent de reis te maken.

Hoe vraag ik een spoed ESTA aan?

Een reguliere ESTA aanvraag verschilt niet veel van een spoed aanvraag. U dient nog steeds het online ESTA formulier in te dienen om de ESTA aan te vragen. Op de eerste pagina van het aanvraag formulier kunt u aangeven of u een spoed levering van het ESTA wil ontvangen. Via de buttons bovenaan kunt u direct naar het online ESTA aanvraagformulier gaan en uw spoedaanvraag starten.
De kosten voor een ESTA spoedaanvraag bedragen 9.99 EUR per persoon. De reguliere kosten van een ESTA zijn per persoon 29.95 EUR. Een spoed aanvraag wordt binnen gemiddeld een kwartier uitgegeven, kan maximaal een uur zijn. Een reguliere aanvraag ontvangt u gemiddeld binnen 24 uur.

Moet ik een ESTA hebben bij het online inchecken?

Wanneer u naar de VS wil vliegen wordt bij het inchecken op de vlucht gecontroleerd of u in het bezit bent van een geldige reistoestemming/ ESTA. Mocht u vanwege een foutief aangevraagd ESTA formulier hierdoor niet kunnen inchecken dient u zsm een nieuwe ESTA aan te vragen. Het aanpassen van een bestaande ESTA is niet mogelijk.

U kunt opnieuw inchecken zodra u een nieuwe ESTA hebt aangevraagd. Maak gebruik van de spoedprocedure indien u niet kan wachten op de 24uurs levering. Lees hier wanneer u gevraagd wordt naar uw visum.

Controleer uw aanvraag

Ook bij een spoedaanvraag is het belangrijk dat u de aanvraag secuur en foutloos invult. Het kleinste foutje kan ervoor zorgen dat de aanvraag afgewezen wordt. Een van de meestvoorkomende fouten is dat men niet weet of er een nul of een o in het paspoort staat

Ik heb al een normale aanvraag ingediend, kan ik deze omzetten in een spoedaanvraag?

Het is niet mogelijk om een lopende aanvraag om te zetten in een spoed aanvraag. Het is af te raden om een dubbele aanvraag in te dienen, aangezien een dubbele aanvraag tot vertraging kan leiden. U dient in dat geval te wachten tot de eerste aanvraag is afgerond. Hoe lang dat duurt hangt af van de door u ingevulde gegevens. In de meeste gevallen duurt het ongeveer 72 uur voor de ESTA verklaring is beoordeeld.

Voorkomen is beter dan genezen

Weet u dat u binnen de komende twee jaar een reis naar de VS gaat maken? Wacht dan niet tot het laatste moment en vraag al een ESTA aan. Hou hier wel rekening met de verloopdatum van uw paspoort. De ESTA verklaring is namelijk twee jaar geldig of tot uw paspoort verloopt. Verloopt uw paspoort binnen een half jaar, dan is uw ESTA niet meer geldig na het verstrijken van de verloopdatum van uw paspoort, in dat geval is het slimmer om uw paspoort eerst te vernieuwen en dan pas de ESTA aan te vragen. Uw paspoort dient namelijk ook nog eens minimaal zes maanden geldig te zijn.

Wat zijn veelvoorkomende fouten?

De meestvoorkomende fouten die men maakt waardoor een nieuw ESTA aangevraagd moet worden zijn verkeerd ingevoegde paspoort gegevens. Dit zijn tevens ook de belangrijkste gegevens die worden gecheckt door de airline en de autoriteiten.
Let er daarom goed op dat

  • Er nooit een letter o in een Nederlands paspoort nummer staat, dit moet een 0 zijn
  • Controleer uw BSN en geboorte datum voor de zekerheid
  • Vraag het ESTA niet aan met uw identiteitskaart. Voor een reis naar de VS is een paspoort vereist.

Moet ik de spoed aanvraag uitprinten?

Het zou onpraktisch zijn dat wanneer u bij de incheckbalie bent, u de ESTA ook nog eens zou moeten uitprinten. Nee, dat is niet nodig. Zodra de ESTA goedgekeurd is wordt deze digitaal gekoppeld aan uw paspoort. Hierdoor is het niet nodig om hem af te drukken of fysiek bij u te hebben.

Waar kan ik een ESTA spoedaanvraag indienen?

Via visumspecialist visumvoor.com vraagt u eenvoudig en snel een spoedaanvraag aan voor de Verenigde Staten. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen uw spoed ESTA zeer snel leveren. Mocht u vragen hebben over de spoed aanvraag procedure kunt u ons een mail sturen of gebruik maken van de chat op onze website.

Meer informatie over ESTA USA

Overstappen met een Eta Canada
Artikelen

ETA en overstappen

eTA altijd nodig bij overstap in Canada Ongeacht uw eindbestemming zijn de voorwaarden voor een eTA het zelfde. Wanneer u een overstap heeft op een

Lees verder »
Kosten eTA Canada
Artikelen

ETA Kosten

Geen transactie kosten Wanneer u via visumvoor.com een eTA aanvraagt betaald u geen transactie kosten. De getoonde kosten op de pagina zijn de totale kosten

Lees verder »
eta Canada voorwaarden
Artikelen

ETA Voorwaarden

Reisvoorwaarden Het reisdoel moet uitsluitend een van de volgende type zijn: Vakantie Zakenreis Studie reis Bezoek vrienden of familie De maximale verblijfsduur van uw reis

Lees verder »
Geldigheid ETA Canada
Artikelen

Geldigheid ETA

Geldigheid ETA vervalt Een ETA heeft een geldigheid van 5 jaar vanaf dag van uitgifte. Mocht u voor het verstrijken van de 5 jaar termijn,

Lees verder »
ETA formulier via visumvoor.com
Artikelen

ETA Formulier

Wat is een ETA formulier? ETA formulier is een elektronisch aanvraag formulier wat ingevuld moet worden alvorens u in checkt voor uw vlucht naar Canada.

Lees verder »
Geldigheid ETA Canada
Artikelen

Geldigheid ESTA

Geldigheid van ESTA vervalt Standaard is een uitgegeven ESTA twee jaar geldig. Indien een van onderstaande zaken voorkomen zal de ESTA vervallen: Uw paspoort is

Lees verder »