Kosten ESTA Amerika

Bij visumvoor.com zijn de kosten van een ESTA voor Amerika 29.95 EUR. Dit is de totaalprijs en hier komen geen onverwachte kosten bij. U kunt de ESTA veilig online aanvragen middels het ESTA formulier en afrekenen met betrouwbare betaalmethodes zoals iDEAL, CreditCard, Paypal, BanContact, MasterCard, Visa of PayPal. De ESTA kan uitsluitend online worden aangevraagd.
Kosten eTA Canada

Geen transactie kosten

Ongeacht welke betaalwijze u kiest, wij rekenen geen extra kosten voor de gekozen betaalwijze. Wij geven u de keuze, zelf te bepalen welke betaalmethode u wil gebruiken.

Spoedaanvraag ESTA

Wanneer u een spoed aanvraag doet komen daar wel kosten bij. Een reguliere ESTA aanvraag kost EUR 29,95. Voor een spoedaanvraag betaald u 10 EUR extra per persoon per aanvraag.

ESTA aanvragen zonder creditcard

Wilt u een ESTA aanvragen maar bent u niet in het bezit van een CreditCard, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de dienstverlening van visumvoor.com. Dankzij onze service kunt u ook als u niet in het bezit bent van een CreditCard, veilig en online een ESTA aanvragen.

ESTA VS aanvragen met iDEAL

Bent u gewend om te betalen met iDEAL en wilt u uw ESTA aanvraag met iDEAL aanvragen? Dan is dat ook mogelijk via visumvoor.com. U betaald geen extra kosten wanneer u gebruik wil maken van het betrouwbare iDEAL.

Consulaire kosten ESTA

De officiële consulaire kosten van een ESTA zijn 14 Dollar. Dat betekend dat wanneer u zelf de aanvraag doet bij de Amerikaanse autoriteiten, CBP, u $14 betaald. Let wel, u kunt dan geen gebruik maken van onze service, de uitgebreide betaalmethodes en de kundige klantenservice die uw vragen beantwoord. Indien u voor de eerste keer een ESTA aanvraag gaat doen, is het raadzaam dat te doen via een visumbureau. In geval van een onjuist ingevuld ESTA formulier kunt u niet inchecken en dus niet vliegen naar de VS en zult u waarschijnlijk een nieuw ticket moeten aanvragen – wat dus tot meer kosten leidt.

Extra kosten voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. De kosten van een ESTA staan boven genoemd, wilt u kosten voorkomen, zorg dan dat u de aanvraag goed controleert alvorens u de ESTA aanvraagt. Wanneer een ESTA namelijk al verwerkt is, is het niet meer mogelijk om de ingevulde gegevens te wijzigen waardoor als u een fout ontdekt hebt, u een nieuwe aanvraag moet doen en dus wederom de kosten moet betalen. Blijf daarom goed opletten wanneer u het ESTA formulier invult.

Meer informatie over het ESTA Amerika

Overstappen met een Eta Canada
Artikelen

ETA en overstappen

eTA altijd nodig bij overstap in Canada Ongeacht uw eindbestemming zijn de voorwaarden voor een eTA het zelfde. Wanneer u een overstap heeft op een

Lees verder »
Kosten eTA Canada
Artikelen

ETA Kosten

Geen transactie kosten Wanneer u via visumvoor.com een eTA aanvraagt betaald u geen transactie kosten. De getoonde kosten op de pagina zijn de totale kosten

Lees verder »
eta Canada voorwaarden
Artikelen

ETA Voorwaarden

Reisvoorwaarden Het reisdoel moet uitsluitend een van de volgende type zijn: Vakantie Zakenreis Studie reis Bezoek vrienden of familie De maximale verblijfsduur van uw reis

Lees verder »
Geldigheid ETA Canada
Artikelen

Geldigheid ETA

Geldigheid ETA vervalt Een ETA heeft een geldigheid van 5 jaar vanaf dag van uitgifte. Mocht u voor het verstrijken van de 5 jaar termijn,

Lees verder »
ETA formulier via visumvoor.com
Artikelen

ETA Formulier

Wat is een ETA formulier? ETA formulier is een elektronisch aanvraag formulier wat ingevuld moet worden alvorens u in checkt voor uw vlucht naar Canada.

Lees verder »
Geldigheid ETA Canada
Artikelen

Geldigheid ESTA

Geldigheid van ESTA vervalt Standaard is een uitgegeven ESTA twee jaar geldig. Indien een van onderstaande zaken voorkomen zal de ESTA vervallen: Uw paspoort is

Lees verder »