Visum Egypte

  • U ontvangt het visum binnen 5 werkdagen
  • Klantenservice is 24/7 te bereiken
  • Wij zijn gemiddeld met een 9,5 beoordeeld

Visum voor Egypte aanvragen

Gaat u binnenkort op reis naar Egypte dan heeft u een visum Egypte nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Egypte. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visumaanvraag. Het is momenteel nog niet mogelijk om een visum voor Egypte aan te vragen, excuses.

Egypte visum informatie

Visum voor Egypte aanvragen

Doel:

Toeristisch

Kosten: 

€34.95 per visum

Geldigheid

Het visum is 90 dagen geldig

Levertijd:

Binnen 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximaal 30 dagen.

Werkwijze visum voor Egypte

1. Dien de aanvraag online in

In ons eenvoudige aanvraagformulier heeft uw visum binnen enkele minuten aangevraagd.

2. Aanvraag online afrekenen

Uw visum rekent u veilig en simpel af met iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. Het visum ontvangt u binnen 5 werkdagen

Binnen slechts 5 werkdagen wordt uw visum verwerkt en ontvangt u deze per mail.

Algemene informatie over het visum voor India

Visum aanvragen

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

evisum Egypte

Op reis naar Egypte? Dan heeft u met de Nederlandse of Belgische nationaliteit een visum nodig om het land in te kunnen. Een evisum is een electronisch visum dat sinds een paar jaar verkrijgbaar. Het evisum heeft een geldigheid van 3 maanden en uw eenmalige bezoek mag niet langer zijn dan 30 dagen. Vaker terugkomen naar Egypte, dan is een multiple entry wellicht een betere optie voor u.

Een aanvraag kost EUR 34,95 per persoon en wordt binnen 5 dagen verwerkt. Omdat het een elektronische reistoestemming is printen of het ophalen van stickers/ stempels niet nodig, de reistoestemming wordt na goedkeuring simpelweg gekoppeld aan uw paspoort. U hoeft geen persoonlijke documenten na te sturen, voor uw aanvraag kunt alle benodigde stukken online uploaden. Voor de aanvraag is een scan van uw paspoort en een foto nodig, voor een zakelijk visum is ook een scan van een garantiebrief nodig.

Soorten visums

Egypte kent twee soorten visums een single entry en een multiple entry. Bij een single entry mag Egypte slechts een keer betreden en bij multiple (tegen een meerprijs) meerdere keren. Dit dient dan wel te geschieden binnen de geldigheid van uw visum. Een visum is altijd 90 dagen geldig.

Wanneer heeft u een evisum nodig?

U heeft altijd een evisum nodig om Egypte te bezoeken. Uw bezoek mag hierbij niet langer zijn dan 1 maand.

Samengevat heeft u een evisum voor India nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft;
  • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard;
  • U blijft niet langer dan 1 maand;
  • U komt niet werken of studeren;

Daarnaast dient u ook aan een aantal voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor een visum:

  • Uw paspoort dient bij aankomst nog tenminste 6 maanden geldig te zijn;

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een visum voor Egypte. Wilt u toch naar Egypte? Dan heeft u een regulier visum nodig.

Geldigheid visum Egypte

Een visum voor Egypte heeft een geldigheid van 3 maanden uw verblijf mag per keer niet langer zijn dan 30 dagen.

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Back To Top