ETA Kosten

Een eTA Canada kost €19.95 per persoon, dit is de totaalprijs en hier komen geen onverwachte kosten bij. Veilig en online vraagt u uw ETA aan via het eTA formulier en kunt u afrekenen met vertrouwde betaalmethodes zoals iDEAl, PayPal, CreditCard, BanContact of CreditCard. Een eTA Canada kan uitsluitend online aangevraagd worden.

Kosten eTA Canada

Geen transactie kosten

Wanneer u via visumvoor.com een eTA aanvraagt betaald u geen transactie kosten. De getoonde kosten op de pagina zijn de totale kosten die u betaald, inclusief belastingen en consulaire kosten.

Omdat de betaling die u via visumvoor.com doet in Euro’s is, betaald u geen extra wisselkoers kosten of koersopslag.

eTA met spoed aanvragen?

Heeft u de eTA met spoed nodig dan kunt u gebruik maken van een spoedprocedure. Houdt dan wel rekening met extra kosten per persoon van €9.90 euro.
U kunt bij aanvang van het aanvraagformulier aangeven of u gebruik wil maken van de spoedlevering. Let op; ondanks dat de eTA aanvraag met spoed wordt aangevraagd is dat geen garantie. Wij zijn namelijk afhankelijk van de beoordeling van de aanvraag door de Canadese autoriteiten.

eTA Canada aanvragen zonder creditcard

Bent u niet in het bezit van een creditcard maar wilt u wel een eTA voor Canada aanvragen? Dan kunt u juist gebruik maken van de service van visumvoor.com.

eTA aanvragen met iDEAL

U bent vast gewend om online te betalen met iDeal, waarom dan niet uw eTa Canada betalen met iDeal. Dat kan nu makkelijk en eenvoudig via visumvoor.com.

Voorkom extra kosten

Misschien een overbodige tip om te geven maar het is raadzaam om uw eTA aanvraag goed te controleren alvorens u hem instuurt en afrekent. Veel voorkomende fout is dat reiziger in hun paspoort nummer het cijfer 0 en letter o door elkaar halen.
Mochten wij uw aanvraag verwerken met foutieve gegevens, kan de eTA aanvraag afgewezen worden. De kosten hiervan worden niet vergoed en u dient een nieuwe aanvraag in te sturen.
Het is verstandig om de voorwaarden te bekijken om te checken waar u aan moet voldoen.

Consulaire kosten eTA Canada

De kosten van een eTA Canada zijn 7 USD per persoon. U kunt dan niet rekenen op onze hulp en ook kunt u geen gebruik maken van het Nederlandse eTA formulier. Tot slot kunt u ook niet afrekenen middels iDeal, PayPal of overboeking.

Meer informatie over het eTA Canada

Overstappen met een Eta Canada
Artikelen

ETA en overstappen

eTA altijd nodig bij overstap in Canada Ongeacht uw eindbestemming zijn de voorwaarden voor een eTA het zelfde. Wanneer u een overstap heeft op een

Lees verder »
eta Canada voorwaarden
Artikelen

ETA Voorwaarden

Reisvoorwaarden Het reisdoel moet uitsluitend een van de volgende type zijn: Vakantie Zakenreis Studie reis Bezoek vrienden of familie De maximale verblijfsduur van uw reis

Lees verder »
Geldigheid ETA Canada
Artikelen

Geldigheid ETA

Geldigheid ETA vervalt Een ETA heeft een geldigheid van 5 jaar vanaf dag van uitgifte. Mocht u voor het verstrijken van de 5 jaar termijn,

Lees verder »
ETA formulier via visumvoor.com
Artikelen

ETA Formulier

Wat is een ETA formulier? ETA formulier is een elektronisch aanvraag formulier wat ingevuld moet worden alvorens u in checkt voor uw vlucht naar Canada.

Lees verder »
Geldigheid ETA Canada
Artikelen

Geldigheid ESTA

Geldigheid van ESTA vervalt Standaard is een uitgegeven ESTA twee jaar geldig. Indien een van onderstaande zaken voorkomen zal de ESTA vervallen: Uw paspoort is

Lees verder »
ESTA Amerika betekenis
Artikelen

ESTA Betekenis

Wat is een ESTA Een ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorization, andere benamingen hiervoor zijn ESTA USA, ESTA VS, ESTA Verenigde Staten of

Lees verder »