ETA visum voor Canada

  • ETA wordt verwerkt binnen 24-48 uur
  • Vragen? Onze klantenservice staat klaar 24/7 klaar.
  • 9,5 gemiddelde beoordeling visumvoor.com

ETA voor Canada aanvragen

ETA Canada aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Canada, dan heeft u met de Nederlandse of Belgische nationaliteit een ETA nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Canada. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visumaanvraag.

ETA informatie

ETA voor Canada aanvragen

Doel:

Zakelijk en toeristisch en overstappen

Kosten: 

€19.95 per ETA

Geldigheid

ETA is 5 jaar geldig.

Levertijd:

Binnen 24- 48 uur.

Verblijfsduur:

Maximaal 6 maanden.

Hoe een ETA voor Canada aanvragen?

1. Vul het ETA aanvraag formulier in

Een eTA heeft u zo aangevraagd door al uw benodigde gegevens in te vullen in ons eenvoudige aanvraagformulier.

2. Betaal de aanvraag online

Reken uw eTA direct af na het aanvragen met iDEAL, CreditCard en PayPal

3. U ontvangt de ETA binnen 24- 48 uur

Uw ETA ontvangt u binnen 24- 48u per mail.

Informatie over het ETA visum voor Canada

ETA aanvragen

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

eTA Canada

Wanneer u naar Canada reist, met het vliegtuig, met een Nederlandse of Belgische nationaliteit bent u verplicht een eTA of een visum aan te vragen. Blijft u niet langer dan 6 maanden en bent u er voor zakelijke of toeristische doeleinden? Dan heeft u een eTA, electronic Travel Authorization, voor Canada nodig. Deze elektronische reistoestemming kunt middels een online aanvraagformulier binnen enkele minuten aanvragen via VisumVoor.

Een eTA kost EUR 19,95 per persoon en wordt binnen enkele werkdagen verwerkt. Omdat het een elektronische reistoestemming is printen of het ophalen van stickers/ stempels niet nodig, de reistoestemming wordt na goedkeuring simpelweg gekoppeld aan uw paspoort. Uw aanvraag sneller ontvangen? Dit kan middels een spoedaanvraag, met deze aanvraag ontvang u uw eTA binnen 6 uur.

Wanneer heb ik een eTA nodig?

Met Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft u altijd een eTA nodig als u op vakantie, zakenreis of een overstap maakt in Canada. Uw bezoek mag daarbij niet langer dan 6 maanden zijn. Let op: Zelfs bij het overstappen op een andere vlucht in Canada en het niet verlaten van het vliegveld is een eTA nodig. Samengevat heeft u een eTA nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft;
  • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard;
  • U blijft niet langer dan 6 maanden;
  • U komt niet werken of studeren in Canada
  • U bent op doorreis en stapt over in Canada, zelfs bij het niet verlaten van het vliegveld;

Om in aanmerking voor een eTA geld ook het volgende:

  • U heeft geen serieuze gezondheidsproblemen (bijv. Tuberculose);
  • U heeft geen strafblad;
  • U heeft voldoende financiële middelden en kunt dit aantonen;
  • U bent in bezit van een retour ticket en kunt dit aantonen middels benodigde reisbescheiden;

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een eTA. Wilt u toch naar Canada? Dan heeft u een bezoekersvisum nodig. Kijk voor meer informatie op de officiële website van de overheid van Canada.

Is een eTA een visum?

Nee, een eTA is geen visum. Hoewel beide toegang verschaffen tot Canada, hebben deze wel iets andere doeleinden. Nederlanders en Belgen hoeven daarnaast niet in het bezit te zijn visum als ze in het bezit zijn van eTA. Het aanvragen van een visum is in tegenstelling tot het aanvragen van eTA een tijdrovend en lang proces. Deze kan namelijk niet online aangevraagd worden voor een visum dient u aan afspraak te maken bij het consulaat van Canada.

Wat is het het verschil?

Een eTA geeft toegang tot Canada als u er niet langer dan 6 maanden verblijft en er voor zakelijke en toeristische doeleinden bent. Wilt u langer dan 6 maanden blijven? Heeft u andere doeleinden genoemde of wilt u in Canada werken of studeren? Dan heeft u een visum nodig en voldoet een eTA niet.

Geldigheid eTA voor Canada

Een eTA heeft een geldigheid van 5 jaar en geeft onbeperkt toegang met een maximum verblijf van 6 maanden per keer tot Canada. Verloopt uw paspoort eerder dan uw eTA dan vervalt hiermee ook uw eTA. U dient dan met uw nieuwe paspoort een nieuwe eTA aan te vragen.

Verwerking en levertijd de eTA

In de meeste gevallen is het visum verwerkt binnen een tot twee werkdagen. Wij doen ons best om dit zo spoedig mogelijk af te handelen. Uw eTA sneller ontvangen? dien dan een spoedaanvraag in. U ontvangt uw eTA dan binnen 6 uur.

Stage lopen, werken of studeren in Canada?

Met een eTA kunt u niet werken of studeren, hier heeft een visum of vergunning voor nodig.
Bent al u in het bezit van een geldige visum of (werk/ studeer) vergunning? Dan is een eTA aanvragen niet nodig.

Reizen met een minderjarig kind zonder partner?

Om Canada te kunnen betreden met uw minderjarige kind zonder uw partner dient u de volgende stukken voor te leggen:

  • Kopie geboorteakte
  • Schriftelijke machtiging van de niet reizende ouder, deze dient adres + telefoon te bevatten en indien mogelijk opgesteld te zijn in het Engels of Frans.
  • Kopie paspoort met handtekening van de niet reizende ouder
  • Is er sprake van een een scheiding dan dienen ook de juridische voogdij stukken aanwezig te zijn.
  • Bij overlijden van een van de ouders dient er een kopie van de overlijdensakte aanwezig te zijn.

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Back To Top