Visum Cambodja

  • Het visum ontvangt u binnen 5 werkdagen
  • U kunt ons 24/7 bereiken
  • Zeer nette beoordeling van 9,5!

Visum voor Cambodja aanvragen

Visum Cambodja aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Cambodja, dan heeft u een visum nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Cambodja. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visumaanvraag. Direct uw visum aanvragen.

Cambodja visum informatie

Visum voor Cambodja aanvragen

Doel:

Toerisme en zakelijk

Kosten: 

€54.95 per visum

Geldigheid

Visum is 90 dagen geldig.

Levertijd:

Gemiddeld binnen 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximaal 30 dagen.

Hoe werkt het visum voor Cambodja?

1. Vraag het visum online aan

Vraag uw visum eenvoudig en snel door al uw gegevens in te vullen in het aanvraagformulier.

2. Reken het visum online af

Reken uw aangevraagde visum veilig en snel via iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. Binnen gemiddeld 5 werkdagen ontvangt u het visum

Uw aanvraag verwerken wij binnen gemiddeld 5 werkdagen, u ontvangt uw visum per mail.

Informatie over het visum voor Cambodja

Visum aanvragen

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Visum Cambodja

Wanneer u op vakantie wilt naar Cambodja heeft u een evisa nodig.
Deze is altijd nodig als u de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft. Een evisa is een electronisch visum dat sinds een paar jaar verkrijgbaar. Het visum heeft een geldigheid van 3 maanden en uw eenmalige bezoek mag niet langer zijn dan 30 dagen.

Een aanvraag kost EUR 54.95 per persoon en wordt binnen 5 dagen verwerkt. Omdat het een elektronische reistoestemming is printen of het ophalen van stickers/ stempels niet nodig, de reistoestemming wordt na goedkeuring simpelweg gekoppeld aan uw paspoort. Uw hoeft geen persoonlijke documenten na te sturen, voor uw aanvragen kunt alle benodigde stukken online uploaden.

Wanneer heeft u een evisa nodig?

U heeft altijd een evisa nodig om Cambodja te bezoeken. Uw bezoek mag hierbij niet langer zijn dan 30 dagen.

Samengevat heeft u een evisa voor Cambodja nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft;
  • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard;
  • U blijft niet langer dan 30 dagen;
  • U komt niet werken of studeren;

Daarnaast dient u ook aan een aantal voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor een visum:

  • Uw paspoort dient bij aankomst nog tenminste 6 maanden geldig te zijn;
  • U dient in het bezit te zijn van uw reisbescheiden met retourdatum;
  • U kunt geen evisa aanvragen wanneer u een van de volgende nationaliteiten bezit: Afghanistan, Algerije, Saoedi-Arabische, Bangladesh, Iran, Irak, Pakistan, Sri Lanka, Soedan, Nigeria

In het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een evisa voor Cambodja. Wilt u toch naar Cambodja? Dan heeft u mogelijk een regulier visum nodig.

Neem voor meer informatie contact op met de ambassade van Cambodja.

Gegevens Ambassade Cambodja

Ambassade Cambodja
Avenue de Tervuren 264A
1150 Brussel België
E-mail: camemb.bel@mfa.gov.kh

Geldigheid visum Cambodja

Een visum voor Cambodja heeft een geldigheid van 3 maanden uw verblijf mag per keer niet langer zijn dan 30 dagen.

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Back To Top