Visum voor Australie

  • Visum wordt verwerkt binnen 24 uur
  • U kunt ons 24/7 bereiken
  • VisumVoor wordt gemiddeld met een 9,5 beoordeeld

Visum Australie aanvragen

Visum Australië aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Australie, dan heeft u een visum nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Australie. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visumaanvraag. Direct uw visum aanvragen.

ETA informatie

Visum Australie aanvragen

Doel:

Zakelijk en toeristische ETA

Kosten: 

€24.95 per visum

Geldigheid

Het visum is 1 jaar geldig.

Levertijd:

Binnen 24 uur.

Verblijfsduur:

Maximaal 90 dagen per bezoek

Hoe vraagt u een visum voor Australie aan?

1. Visum formulier invullen

Vul binnen enkele minuten al uw gegevens in ons eenvoudige aanvraagformulier.

2. Aanvraag afrekenen

Uw aanvraag rekent u veilig en online af met iDEAL, CreditCard of PayPal.

3. U ontvangt binnen 24 uur het visum

Binnen 24u wordt uw aanvraag verwerkt en ontvangt u uw visum per email.

Informatie over Australie en het visum

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

Wordt zsm toegevoegd

eTA & eVisitor voor Australië

Bent u van plan om op reis te gaan naar Australië? En heeft u de Nederlandse of de Belgische nationaliteit, dan dient u in het bezit te zijn van een eTA (Electronic Travel Authority, subclass 601) of een eVisitor om Australië in te kunnen. U kunt deze aanvragen als u van plan bent om naar Australië te reizen om daar beperkte zakelijke activiteiten te verrichten of voor vakantie. U hoeft niet in het bezit te zijn van beide visums, een van de twee is voldoende. Welke u nodig heeft is afhankelijk van uw nationaliteit.

Een aanvraag kost EUR 24,95 per persoon en wordt binnen 24u verwerkt. Omdat het een elektronische reistoestemming is, is printen of het ophalen van stickers/ stempels niet nodig. De reistoestemming wordt na goedkeuring simpelweg gekoppeld aan uw paspoort. Uw aanvraag sneller ontvangen? Dit kan middels een spoedaanvraag, met deze aanvraag ontvang u uw eTA of eVisitor binnen een paar uur. Uw visum voor Australië vraagt u binnen enkele minuten aan via VisumVoor.com

Verschil eTA of eVisitor?

Een eTA of eVisitor hebben gelijke voorwaarden en verstrekken beide toegang tot Australië voor een periode van een jaar met een maximum verblijf van 3 maanden. Het verschil zit hem in de nationaliteit die een reiziger heeft. Zo is een eTA beschikbaar voor meer nationaliteiten tegenover de eVisitor die slechts beschikbaar is voor enkele landen, waaronder Nederland en België.

Wanneer heeft u een eTA of eVisitor nodig?

U heeft altijd een eTA of eVisitor nodig als u Australië wenst te bezoeken met toeristische of zakelijke doeleinden. Uw bezoek mag niet langer zijn dan drie maanden.

Samengevat heeft u een ETA of eVisitor nodig als:

  • U de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft;
  • Uw reis is zakelijk of toeristisch van aard;
  • U blijft niet langer dan 3 maanden;
  • U komt niet werken;
  • Studeren is toegestaan mist dit niet langer dan 3 maanden duurt.
  • Minderjarige kinderen dienen in ook het bezit te zijn van een eigen visum;

Let op: mocht u reizen met een minderjarig kind zonder de andere ouder dan dient u in het bezit te zijn van schriftelijke toestemming van de niet reizende ouder.

De volgende landen komen in aanmerking voor een E-visitor aanvraag: Nederland, Andora, België, Brunei, Canada, Finland, Griekenland, Frankrijk, IJsland, Duitsland, Monaco, Luxemburg, Lichtenstein, Italië, Japan, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rep. Malta, San Marino, Singapore, Zuid-Korea, Ierland en Denemarken.

Heb ik een visum voor Australië nodig bij een overstap in Australië?

Voor een overstap in Australië is een eTA of eVisitor niet nodig, let daarbij wel op dat uw verblijf op het vliegveld niet langer dan 8u mag zijn. Ook mag u het vliegveld niet verlaten.

Om in aanmerking te komen voor een eTA of eVisitor gelden de volgende voorwaarden:

  • Uw paspoort dient nog tenminste 6 maanden geldig te zijn;
  • U heeft geen serieuze gezondheidsproblemen zoals Tuberculose;
  • U bent niet strafrechtelijk beoordeeld of in het bezit van een strafblad voor een gevangenisstraf boven de 12 maanden.

Bent u in het bezit van vluchtelingenpaspoort?

Met een vluchtelingenpaspoort komt u helaas niet in aanmerking voor een eTA of eVisitor. Wilt u toch naar de Australië? Dan heeft u een (toerist) visum nodig.

Wat is de geldigheid van een eTA of eVisitor?

Zowel een ETA of eVisitor heeft een geldigheid van 1 jaar en geeft onbeperkt toegang met een maximum verblijf van 3 maanden per keer tot Australië. Heeft u een paspoort dat binnen 1 jaar afloopt? Bijv. een paar maanden, dan ontvangt is uw ETA of eVisitor ook maar een paar maanden geldig.

U heeft een nieuwe eTA of eVisitor nodig als:

  • Uw paspoort verloopt;
  • U van naam of achternaam verandert;
  • U van nationaliteit of land wijzigt;
  • Uw gezondheid of strafrechtelijke status wijzigt;

Verwerking en levertijd uw ETA of eVisitor

In de meeste gevallen is een eTA of eVisitor binnen enkele 24 uur verwerkt en ontvangt u deze binnen een werkdag. Wij doen ons best om dit zo spoedig mogelijk af te handelen. Uw eTA of eVisitor sneller ontvangen? Dien dan een spoedaanvraag in. U ontvangt uw
eTA of eVisitor binnen zes uur.

Werken of Studeren in Australië

Met een eTA of eVisitor kunt u niet werken, hier heeft u een werkvergunning voor nodig.
Studeren kan wel mits uw studie niet langer dan 3 maanden duurt.

Na bovenstaande nog steeds vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Back To Top