Reviews en beoordelingen

Laat hieronder een review achter over visumvoor.com. Lees ook op deze webpagina alle reviews die men heeft geschreven over Visumvoor.com

Laat uw review achter!
Recente beoordelingen

Comment: Ok

5/5

5/5

Comment: bedankt om de visums de bezorgen nadat ik mail stuurde dat die niet binnen de 24 uur waren bezorgd …

5/5

5/5

Comment: Ik kreeg het telefoonnummer van mijn man er maar niet in. Werd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ben heel blij met deze dienstverlening.

5/5

5/5

Comment: Als er 10 sterren te vergeven waren gaf ik er 11.
Gisteren op vliegveld Melbourne niet kunnen inchecken op de vlucht naar de VS, totaal vergeten een visum voor de VS aan te vragen en dan mag je het vliegtuig naar de VS niet in. Digitaal bij visumvoor.com de benodigde formulieren voor twee mensen ingevuld en met spoedopdracht verstuurd. Via de chatknop gevraagd of de aanvraag binnen was. Op de chat werd meteen adequaat gereageerd. In drie woorden begreep Jim van visumvoor.com mijn urgentie en regelde in de 15 langste wachtminuten van mijn leven de twee visa, chatte nummer en link door en zo hebben wij op het nippertje twee dure vluchten toch nog gehaald. Ik ben nog onder de indruk van deze superservice en spreek hierbij mijn dankbaarheid over het snelle oppakken en afhandelen van mijn probleem nog eens uit. Met ‘n warme groet uit Miami!

5/5

5/5

Load More

Back To Top