Deze reisblogs moet u lezen in 2017 deel 2!

Als echte reisliefhebbers volgen wij natuurlijk een heleboel reisblogs. Vorige week lieten wij je al kennis maken met een paar van onze favorieten, maar de lijst is nog niet compleet. Vandaag delen wij nog zeven leuke blogs waar je je uren mee kunt vermaken. Lekker inspiratie op doen voor misschien je volgende reis!

Travellifestyle.nl

travellifestyle

“The world is a book and those who do not travel read only a page.” Dat is het motto van Michelle al vanaf haar zeventiende! Reizen is een lifestyle voor haar en dat merk je in alles op Travellifestyle.nl. Ze is op veel plekken voor langere tijd geweest, dus ze kan je alles vertellen over the life abroad. Op haar blog deelt zij al haar ervaringen en tips met je.

Twijfel jij om een tussenjaar te nemen in bijvoorbeeld Amerika? Lees de blog over hoe Amerika het hart van Michelle brak en ook jij wilt gelijk gaan!

Justliketotravel.nl

Met een passie voor fotografie en een enorme reislust, is Kim van Dam het goede voorbeeld wat betreft mooie herinneringen vastleggen op beeld. En dat verzinnen wij niet zomaar. Nee, ze heeft al meerdere prijzen gewonnen en dat vinden wij meer dan terecht. Justliketotravel.nl biedt informatie over heel veel verschillende plekken op de wereld. De moeite om een kijkje te nemen dus!

Naast landen aan de andere kant van de oceaan, geeft Kim ook veel tips voor stedentrips. Bijvoorbeeld in ons eigen kikkerlandje! Bekijk de tips voor een gezellig weekendje Den Haag.

27vakantiedagen.nl

Op 27Vakantiedagen.nl vind je naast uitgebreide bestemmingsinformatie ook ervaringen, tips en reviews per land; van werkende reizigers vóór werkende reizigers. Inclusief (gemiddelde) cijfers.

Super handig als je meer informatie zoekt over bijvoorbeeld Mexico.

 

Expeditieaardbol.nl

Expeditie Aardbol is een reisblog vol inspirerende reisverhalen, reistips en reisfoto’s. En die krijg je allemaal van Stéphanie Versteeg. Deze 28-jarige reislustige meid schrijft dagelijks reisverhalen en dat zorgt ervoor dat je niet meer van haar blog weg te slaan bent.

Niks is erger dan moeten wachten op je overstap. Soms is het 1 uur, soms wel 12. Daarom zijn wij zo blij met de anti-vervelingtips van Stéphanie. Hopelijk hebben jullie er iets aan!

Girlslove2travel.com

Een blog van drie leuke meiden met ieder een eigen karakter. Dat maakt het lezen van deze reisverhalen nóg leuker. Van backpacken door Indonesië tot een citytrip in Parijs, je vindt het allemaal op Girlslove2travel.com.

Naast reisverhalen, delen de meiden ook persoonlijke dingen. Bijvoorbeeld een lekker recept voor een gin-tonic. Het is dan nog geen zomer, maar een gin-tonic kan altijd.

Rondreis.nl

Ben je zelf geen fan van het organiseren van je reis, ga dan op rondreis! Op Rondreis.nl kan je verschillende rondreizen vergelijken en de reis naar wens kiezen. Daarnaast vind je er tal van reisverslagen, recensies en tips. Echt een aanrader!

Ben je van plan alleen op reis te gaan? Misschien kunnen wij het nog uit je hoofd praten, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Lees 8 redenen waarom reizen met zijn tweeën leuker is dan in je eentje.

Soetkees.nl

Soetkees is een koffer gevuld met ideeën voor bijzondere bestemmingen, originele trips, heerlijke hotspots en interessante reisweetjes. Een blog voor iedereen met reiskriebels. Op deze blog lees je over veel bestemmingen, ver weg en lekker dichtbij.

Daisy deelt enorm veel goede hotspots, waaronder deze in eigen land: Chicks in Den Bosch. Een aanrader als je houdt van kleine hipstertentjes.

Welke blogs lees jij om reisinspiratie op te doen?

Deel dit artikel!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Reageren op het artikel?

2 reacties

  1. Leuke blogs staan hier vermeld!
    Ik kende er al enkele (van zowel deel 1 als twee), maar velen zijn ook helemaal nieuw!

    Hopelijk kan ik met mijn blog volgend jaar ook een plaatsje scoren op deze pagina. In ieder geval passen alle blogs die er nu opstaan zeker al thuis!

  2. Leuke suggestie lijst, ideaal voor het plannen van je volgende reis of gewoon om inspiratie op te doen. Ik wil me alvast met mijn blog ook kandidaat stellen bij een volgende ronde.

    gr
    Wouter

Gerelateerde artikelen