Deze reisblogs moet u lezen in 2017 deel 1!

Anno 2017 is er bijna geen betere manier om u voor te bereiden op een reis dan door middel van het lezen van een reisblog. Waar de informatie in reisbrochures stoppen, gaan de reisblogs door! Wij hebben in willekeurige volgorde een aantal leuke blogs op een rijtje gezet die wij zeker de moeite waard vinden om te lezen.

Reismicrobe.com

reismicrobe blog

Deze leuke blog is van Nies! 30 jaar en moeder van Morris en schrijft over het verkennen van de wereld en natuurlijk allerlei perikelen die bij het moederschap komen kijken. Want ook dat is een hele ontdekkingstocht voor Nies. Ga je binnenkort op reis met je kleintje? Lees de tips van Nies op Reismicrobe.com!

Op vakantie met een baby is altijd spannend. Zeker als het de eerste keer is. Ben jij ook altijd bang dat jouw baby gaat huilen? Gelukkig deelt Nies tips voor vliegen met een baby.

Lovecities.nl

lovecities.nl

Dit is hét reisblog voor iedereen die net als wij dol zijn op stedentrips. Je vindt op dit blog tips over alle fijne adresjes in toffe steden. Alle tips heeft de 28-jarige Lenneke zelf gezien, getest & beoordeeld. Als je zelf geen tijd hebt om alles uit te zoeken, raadpleeg dan deze digitale reisgids.

Een weekendje Vlieland kunnen wij ook aanraden. Zijn we laatst geweest en wij vonden het zalig. Dus deze tips komen goed van pas.

Grabyourbags.nl

grabyourbags

Als je deze blog leest, wil je direct je koffers inpakken en gaan. Liselore is altijd op zoek naar inspiratie, trends en onontdekte plekken. En gelukkig deelt ze dat met ons op Grabyourbags.nl. Wij genieten hier enorm van.

We love travel movies! En deze van Liselore al helemaal. Een droom van ons? Naar de Sahara in Marokko. Check de video en zwijmel met ons mee.

Reismeisje.nl

reismeisje

Op Reismeisje.nl vind je dagelijks artikelen over reisbestemmingen, maar ook met tips voor het inpakken van je koffer. Een veelzijdige blog waar je niet meer vanaf komt nadat je hem voor het eerst hebt bekeken. Onze excuses alvast voor de verslaving 😉

Als vrouw in je eentje op wereldreis gaan, is soms net wat gewaagder dan als man. Wij vinden dat vrouwen ook met gemak in hun eentje op pad kunnen gaan en daarom delen wij graag tips voor vrouwen om alleen te reizen.

Explorista.nl

explorista

Deze blog is van Milou en zij heeft wanderlust. Op haar blog Explorista inspireert ze vrouwelijke millenials via travel guides, tips en video’s een avontuurlijker leven te leiden! En dat lukt zeker, want wij krijgen zin om te gaan!

19 reisjes in één jaar én een tijdje in het buitenland gewoond; wij zijn jaloers. Ondanks onze jaloezie, moedigen wij Milou alleen maar aan! Ook benieuwd waar die reisjes heen gingen en hoe het allemaal mogelijk was? Check deze blog.

Reisjunk.nl

reisjunk

Online Travel Magazine Reisjunk.nl wordt dagelijks door Greg & Irene geüpdatet. Ze reizen het hele jaar door de wereld over, zodat wij een inkijkje krijgen op de mooiste en meest interessante plekjes op aarde.

Reizen, reizen en nog eens reizen. Dat is wat we allemaal het liefste doen. Ben jij ook zo’n avonturier? Check dan of jij al deze 10 soorten reizen al een keer hebt gemaakt.

Vetexbart.be

vetexbart

Een blog van onze onderburen, maar niet minder dan de rest: Vetexbart. Bart is een dertiger uit Vlaanderen. Als ware globetrotter, schrijver en fotograaf houdt hij ons op de hoogte van de mooiste plekjes van de wereld.

Hotspots in Antwerpen: het Frites Atelier waar je heerlijke luxefrituur van Sergio Herman kunt nuttigen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je in de buurt bent!

Volgende week deel 2 met nog méér leuke reisblogs!

Deel dit artikel!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Reageren op het artikel?

Eén reactie

Gerelateerde artikelen