skip to Main Content

Visum Australië aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Australie, dan heeft u een visum nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Australie. Visumvoor.com assisteert u graag bij uw visumaanvraag. Direct uw visum aanvragen.

Visum informatie

Kosten per persoon: €24.95
Visum is 1 jaar geldig

Visum Australie aanvragen

Vraag via visumvoor.com het officiele visum voor Australie aan.

Betaal veilig met Bancontact/ MrCash, iDeal, Paypal, Creditcard, Visa of bankoverschrijving

Snelle verwerking

Ontvang het visum voor Australie binnen maximaal 24 uur in uw e-mail inbox!

Mocht u een spoed aanvraag nodig hebben is dat ook mogelijk.

24/7 Klantenservice

Heeft u een vraag over uw aanvraag?

Whatsapp klantenservice 24/7 bereikbaar.
Mail onze klantenservice, binnen 4 uur antwoord.
Bel de klantenservice 085 06 00 986

Klanten beoordelen ons met een 9,5

Veelgestelde vragen over het visum voor Australie

Via visumvoor.com kunt u een zakelijk visum of een toeristen visum (ETA) aanvragen. Lees hieronder meer uitleg over de zakelijke en het toeristisch ETA.

Zakelijke ETA

Met deze reistoestemming kunt u naar Australië reizen om daar beperkte zakelijke activiteiten te verrichten, het is mogelijk om met 1 ETA meerdere zakelijke reizen te maken, de geldigheidsuur is 1 jaar en de maximale verblijfsduur per keer is drie maanden.

Toeristen ETA

Met deze reistoestemming kunt u naar Australië reizen voor vakantiereizen en ook dit visum is maximaal 1 jaar geldig. Het is mogelijk om meerdere keren met dit visum naar Australië te reizen, echter mag u per keer niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Om een aanvraag te kunnen doen voor een ETA dient uw paspoort minimaal geldig te zijn tot en met een dag na uw vertrek uit Australie.

De levertijd varieert. We streven ernaar om binnen drie uur het e-visum af te leveren. Het kan soms iets langer duren dan 24 uur.

De volgende landen komen in aamnerking voor een E-visitor aanvraag:

Nederland, Andora, Belgie, Brunei, Canada, Finland, Griekenland, Frankrijk, Ijsland, Duitsland, Monaco, Luxemburg, Lichtenstein, Italie, Japan, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rep. Malta, San Marino, Singapore, Zuid-Korea, Ierland en Denemarken.

Visuminformatie Australisch visum (ETA)

Wilt u een visum Australië aanvragen dan dient u paspoort aan de volgende eisen te voldoen:

  • Paspoort dient minimaal zes maanden geldig te zijn na aankomst in Australië
  • Het visum is maximaal 1 jaar geldig. U mag niet langer dan drie maanden in Australie verblijven
  • Het visum wordt verwerkt binnen 24 uur, in uitzonderlijke gevallen kan het iets langer duren (komt zelden voor)

Visum Australië geldigheidsduur

Het visum is 1 jaar geldig. U heeft altijd een e-visitor nodig voor Australie. Nadat de aanvraag door ons gedaan is en het visum is goedgekeurd ontvangt u een mail met daarin uw visumgegevens.

Het regelen van een visum is vaak  tijdrovend. Met onderstaande dienst kunt  snel het visum voor Australië kunt aanvragen.

Om Australië te mogen bezoeken heeft u elektronische toestemming nodig van de Australische overheid, dit is de ETA reistoestemming.

ETA, staat voor Electronic Travel Auhority, subclass 601 en is bestemd voor personen die willen reizen naar Australië om daar beperkte zakelijke activiteiten te verrichten of voor vakantie.

Back To Top